Termékeink

Napelem

Cégünk csak és kizárólag professzionális gyártók professzionális termékeit alkalmazza napelemes rendszerek telepítése és értékesítése során. Méltán híres márkák szakmai hírneve és minőségbeli garanciája által tudjuk mi is ügyfeleink számára a legjobbat nyújtani.

Inverter

Minőségi napelem panelhez csakis a legminőségibb inverter dukál. Mint a teljes rendszer egyetlen aktív eszköze, az inverter örökké dobogó szívként látja el a legfontosabb feladatot, a megtermelt energia felhasználhatóvá konvertálását.

Würth tartószerkezet

Vállalatunk a Würth Szereléstechnika Kft. kiemelt minőségű termékeit alkalmazza napelemes rendszereink telepítése során. Magyarország egyik legnagyobb szereléstechnikai termékeket forgalmazó vállalataként 40.000 különböző féle termékkel járul hozzá cégünk eszközállományának és rögzítéstechnológiai módszereinek folyamatos fejlesztéséhez.

Túlfeszültség védelem

A biztonság mindig a legfőbb tényező, legyen szó bármilyen munkáról, vagy akár magáról az életről. Nincs ez másképp a napelemes rendszereknél sem. A KT-Electronik által forgalmazott DEHN AC és DC oldali védelmi modulok gondoskodnak a lehető legjobb megbízhatóságú túlfeszültség biztosításról, így garantálva a zavartalan és biztonságos működést.
Close Menu
×
×

Cart